Home » Galerij

De galerij van Keet op 11

Waddenproducten

Dit zijn producten met ontwerpen geïnspireerd op de Waddeneilanden. Via het contactformulier kun je producten aanvragen of bestellen.

Voor (Wadden)winkels hanteert Keet op 11 een vaste in- en verkoopprijs. Keet op 11 werkt niet met staffelkortingen en per product geldt een minimale afname.  Een aantal voorbeelden van deze waddenproducten zijn: kussenslopen en strandtassen met eiland gerelateerde teksten, koekstempels, borrelplanken, ansichtkaarten en bamboe t-shirts met kleurrijke opdruk.

Wad uniek

Onder de producten ‘Wad uniek’ vallen de leren handtasjes, een aantal sieraden, wanddecoraties en ontwerpen op maat. Per ontwerp is hiervan slechts een zeer beperkte oplage. De verkoopvoorwaarden voor winkels zijn hierbij hetzelfde, maar deze producten zijn wel per stuk te bestellen.

Keet op 11 streeft ernaar om haar producten op alle Waddeneilanden te verkopen. De producten zijn voor iedereen die hierin geïnteresseerd is, maar zullen niet als ‘massaproduct’ worden verkocht. Daarom kiest Keet op 11 voor een gelimiteerde oplage en slechts 1 of 2 verkooppunten per Waddeneiland.

En mocht je na je bezoek aan de wadden spijt hebben dat je geen herinnering aan het eiland hebt meegenomen, geen zorgen. Dat kan alsnog via het contactformulier op deze website.

Heb je zelf nog leuke tips of ideeën voor de producten van keet op 11, laat het vooral weten!

 Interesse in een ontwerp van Keet op 11?

 

“Alles kan, als het maar gek genoeg is”

 

“Ingelijst of in een zakje?”

 

“Met een prachtige eyecatcher, let er niemand op je rommel”

 

“Als iedereen uniek is, zijn we in wezen toch allemaal hetzelfde?”

 

“Luilakken doet wonderen”

 

“De juiste dingen verzamelen is net zoiets als opruimen”

 

“Doe ‘ns gek, wees jezelf”

 

“Barbie moet blijven!”