Home » Ontwerpstudio

Werkwijze van ontwerpstudio Keet op 11

Ontwerpstudio Keet op 11 ontwerpt zeer uiteenlopende producten met een speels, stoer of serieus randje.

Zij maakt vrije creaties en ontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze opdrachten variëren van een logo- of huisstijlontwerp tot een persoonlijk kado. Een aantal van haar ontwerpen zijn toegespitst op de wadden.

Beperkte of unieke oplage en een gevarieerd aanbod

Keet op 11 streeft telkens naar nieuwe creaties en gebruikt daarbij inspirerende vormen en teksten. Dat betekent dat veelal gewerkt wordt met beperkte oplages. Daardoor kan het voorkomen dat producten van het afgelopen jaar ineens vervangen zijn voor iets anders.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en technieken. En alle ontwerpen zijn voor iedereen toegankelijk. Liefst niet te serieus, soms met een knipoog – want zo is Keet op 11 nu eenmaal.

Dit mag je van Keet op 11 verwachten

Voor een persoonlijke opdracht kun je bij Keet op 11 aangeven wat jouw wensen zijn. Samen maken we een inventarisatie van alle ideeën, mogelijkheden, wensen en voorkeuren. Aan de hand daarvan komt Keet op 11 met een productidee en een financieel voorstel.

Na jouw akkoord zal Keet op 11 voor jou aan het werk gaan.

In een tussentijds overleg kun je kritisch naar het ontwerp kijken en gewenste aanpassingen kenbaar maken. Op deze manier zorgt zij ervoor dat alles helemaal naar jouw wens is.

Een uniek ontwerp

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschenk voor een bijzondere gebeurtenis als blijvende herinnering: een verjaardag, geboorte, diploma, huwelijk of overlijden.

Voor de particuliere klant heeft Keet op 11 verschillende opdrachten gedaan, waaronder: Logo- en huisstijlontwerpen, kaarten, flyers, borrelplanken, maar ook huis- en wanddecoraties. Voor de zakelijke klant ontwerpt zij ook relatiegeschenken, borrelplanken en kerstpakketten.

Om een uniek en passend product te maken, is het cruciaal te weten voor wie je iets maakt. Met de juiste aandacht voor de persoon, de wensen, het materiaal, de kleur en uitvoering kan iets alleen maar groeien en dus beter worden. Immers: ‘alles wat aandacht krijgt groeit’.

Frida Kahlo - Acryl op hout

 Interesse in een ontwerp van Keet op 11?

 

“Alles kan, als het maar gek genoeg is”

 

“Ingelijst of in een zakje?”

 

“Met een prachtige eyecatcher, let er niemand op je rommel”

 

“Als iedereen uniek is, zijn we in wezen toch allemaal hetzelfde?”

 

“Luilakken doet wonderen”

 

“De juiste dingen verzamelen is net zoiets als opruimen”

 

“Doe ‘ns gek, wees jezelf”

 

“Barbie moet blijven!”